چگونه در سریعترین زمان ممکن طراحی سایت با جوملا را انجام دهیم؟

ساخت وبلاگ

در گذشته طراحی وب سایت امری بسیار لوکس و تجملاتی تلقی شده و صرف هزینه و ساعات زیادی را طلب می‌کرد.اما امروز به صرف داشتن یک وب سایت (و نه طراحی وب سایت حرفه ای) می توان با صرف هزینه‌ای کمتر نسبت به قبل شعبه آنلاین خود را به سرعت راه‌اندازی کرد.
با این وجود دیگر نیازی به فراگیری دانش کدنویسی تحت وب و یا جمع‌آوری یک تیم قوی متشکل از برنامه نویسان در زمینه‌های مختلف نیست.
تمامی این‌ها بوسیله سیستم های مدیریت محتوا که امروز نقش کلیدی در توسعه وب ایفا می‌کنند فراهم شده است.

طراحی وب سایت با جوملا در سریعترین زمان ممکن

همانطور که در بالا بدان اشاره کردیم به لطف سیستم‌های مدیریت محتوا امروز طراحی سایت ساده تر از هر زمان دیگری شده و تنها نیازمند برداشتن چند گام اساسی است.اگرچه با چنین وب سایتی نمی‌توان ادعای خاصی در دایره رقابت میان شرکت‌های رقیب داشت، با این وجود شما را مالک و صاحب یک وب سایت کرده که می‌توانید استفاده‌های بی‌شماری از آن داشته باشید.در ادامه به ذکر مراحل ایجاد وب سایت جوملایی در سریعترین زمان ممکن بصورت قدم به قدم و از مراحل ابتدایی خواهیم پرداخت.

ثبت دامین (آدرس وب سایت)

ابتدایی‌ترین مرحله یک طراحی وب سایت را می‌توان انتخاب و ثبت دامین به عنوان آدرس اینترنتی شما دانست.این آدرس قرار است تا به کاربران اجازه یافتن شما از میان میلیون‌ها وب سایت موجود را بدهد.یک دامین از ۴ قسمت تشکیل شده است:

  • پسوند دامین
  • ریشه دامین
  • زیرشاخه ریشه دامین
  • فولدرهای ریشه دامین

پسوندها تعدادی محدود و غیرقابل ایجاد توسط ما هستند که باید نسبت به نوع کاربری وب سایت خود نسبت به انتخاب آن‌ها اقدام کنیم.انواع پسوند معروف عبارتند از (com , net ,org , ir و…)
توجه داشته باشید کسی سد راه انتخاب پسوند شما نخواهد شد، اما به عنوان نمونه انتخاب پسوند org برای یک وب سایتی که متعلق به یک طراحی سایت شرکتی و یا یک سازمان نیست، چهره جالبی ندارد!

ریشه دامین آدرسی است که در پشت پسوند به عنوان نام وب سایت قرار می‌گیرد مانند (example (.com / org / net

زیرشاخه دامین ، آدرس‌های وابسته به وب سایت شما است، مثلا blog.example.com

فولدرها نیز آدرس بخش های مختلف وب سایت شما خواهند بود مانند example.com/download

توجه داشته باشید که برای انتخاب یک دامین می‌بایست پیشتر کنترل کنید که آیا آدرس مورد نظر پیشتر توسط شخصی دیگر ثبت شده است یا خیر

انتخاب هاستینگ برای وب سایت

بعد از ثبت دامنه نیاز دوم تهیه هاست خواهد بود، انتخابی که در پروژه نهایی بسیار تاثیرگذار است.هاست شما باید در عین مقرون به صرفه بودن امکانات مورد نظر و حتی بیشتر از آن را در اختیارتان بگذارد، چون همانطور که از نام آن مشخص است، قرار است تا ” میزبانی ” وب سایت شما را پذیرفته و دیگران (بازدیدکنندگان) را به مهمانی بپذیرد.

hosting company
تا کنون مقالات متنوعی را پیرامون انتخاب صحیح هاستینگ منتظر نموده‌ایم که می‌توانید از آن‌ها استفاده نمایید:

تفاوت میان هاست VPS و هاست اشتراکی در طراحی سایت

۵ اشتباه متداول هنگام انتخاب هاستینگ طراحی سایت

کدام یک بهترین انتخاب است؟ هاست ایرانی یا خارجی

نصب نمودن جوملا برای طراحی سایت

همانطور که از عنوان مقاله مشخص است، هدف راه اندازی وب سایت در سریعترین زمان ممکن است، پس زمان و یا شاید هزینه برای طراحی از ۰ کار وجود ندارد.از همین رو باید یک قالب آماده جوملا تهیه نموده و آن را بر روی سرویس هاستی که تهیه کرده‌اید بارگذاری نمایید.توجه نمایید که در حالت نرمال باید بسته نصبی را ابتدا به صورت لوکال (بر روی سیستم کامپیوتری خود) نصب نموده و پس از ایجاد دیتابیس و انجام دیگر تغییرات، آن را بر روی هاست آپلود نمایید.

joomlaa web design
دراین مرحله نیازمند کمی اطلاعات پیرامون استفاده از سرویس‌های هاستینگ و همچنین نحوه استفاده از پنل کاربری جوملا هستید، از همین رو پیشفرض این مقاله بر این حقیقت بنا شده که حال که تصمیم گرفته‌اید طراحی سایت با جوملا خود را در زمانی کوتاه و بدون هزینه طراحی انجام دهید، دانش ابتدایی لازم را در این باره دارا هستید.

مشاوره رایگان طراحی سایت

مشاوره طراحی سایت

در صورتی که به دنبال راه اندازی کسب و کار خود در دنیای اینترنت هستید . عدد 21 را به شماره 09107585955 پیامک نمایید یا در لینک زیر فرم درخواست مشاوره را پر نمایید تا مشاوران اینتن با شما در تماس باشند . با اینتن بروز باشید.

سایر مقالات طراحی سایت

بدون نظر

تک من گوگل...
ما را در سایت تک من گوگل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان tekman بازدید : 197 تاريخ : چهارشنبه 3 شهريور 1395 ساعت: 19:40